Hasselpähkinäiset lattet ovat olleet viime aikoina muotia, eikä niihin ole parempaa pohjaa kuin tämä herkullinen kahvisekoitus.Jos haluat jälkiruokaa, lisää tilkka siirappia, lisää päälle paksusti vaahdotettua maitoa ja paahdettuja hasselpähkinähiutaleita kaiken huipuksi. Jos kuitenkin haluat jotain yksinkertaisempaa, tarjoile se ranskalaisten tapaan klassisena café noisette -kahvina.- Jauhatus: omni-grind, joka sopii useimpiin valmistusmenetelmiin ja kahvikoneisiin.- Paahto: keskipaahto- Annosten määrä (käyttäen 15 g per kuppi): 200 g = 13 kuppia- Sopii erinomaisesti: cafetière, Barista & Co “Brew It Stick”, suoraan kuppiin valmistamiseksi….- Tarjoiluehdotus: nauti kuumana, jäisenä tai cold brewnä.- Kahvilatyyliset kahvit, joita kannattaa kokeilla kotona: sääntöjä ei ole, mutta tämä kahvi sopii parhaiten cappuccinoon, latteen, espressoon ja mokkaan.- Paahdettu ja pakattu Iso-BritanniassaAinesosat: jauhettu 100 % arabica-kahvi, aromit.- Ei allergeenejä- Ei lisättyä sokeria tai makeutusaineita- Sopii kasvissyöjille ja vegaaneilleSäilytys: Säilytä aina ilmatiiviissä astiassa. Jauhettu kahvi tulisi käyttää 2 viikon sisällä avaamisesta, jotta se olisi mahdollisimman tuoretta.