Ravintola Pub Teerenpesä

post thumb
Matkailu
kirjoittanut Kati/ 29 Nov 2021

Ravintola Pub Teerenpesä

Ravintola Pub Teerenpesä on Saariselän tunturijono- ja erämaa-alueella sijaitseva ravintola. Se tarjoaa muun muassa pohjoisen arktisia makuja, kotoisan tunnelman takkatulen äärellä sekä rennon kohtauspaikan aamun tunneille saakka. Aivan kauniin Saariselän sydämessä sijaitseva Teerenpesä tarjoaa myös ainutlaatuisen tunnelman ja maisemat ravintolan, pubin ja yökerhon palveluidensa lisäksi. Se on niin lapinkävijöiden kuin kyläläistenkin rento, mutta monipuolinen kohtaus- ja rentoutumispaikka.

Ravintola Pub Teerenpesä tarjoaa Lapin puhtaita makuja

Ravintola Teerenpesä tarjoaa pohjoisen arktisia ja puhtaita makuja kauniina annoksina tarjoiltuna. Ravintolan à la carte -lista sisältää paljon lappilaisia raaka-aineita. Niin aikuisille kuin lapsillekin on omat ruokalistansa ja vaihtoehtoja löytyy myös vaativaan makuun. Erilliseltä pubi-listalta löytyvät myös muun muassa burgerit ja wingsit. Ravintola tarjoaa niin alkuruokia ja keittoja, kasvis- ja kalaruokia kuin liha- ja pororuokiakin. Ravintola kertoo käyttävänsä ainoastaan kotimaisia poro-naudan sekä siipikarjan tuotteita.

Ravintolaan tarjontaan kuuluu myös jälkiruokia, jälkiruokaviinejä, portviinejä ja sherryjä. Sen lisäksi, että ravintolan annokset ja jälkiruoat ovat erittäin herkullisia, ne ovat myös hyvin näyttäviä. Kauniit annokset ovat melkeinpä kuin pieniä taideteoksia. Kodikkaat ravintolapuitteet kruunaavat ruokailuelämyksen kauniiden ja herkullisten aterioiden ohella. Ravintola Teerenpesä tarjoaa siis laadukkaan ja monille sopivan ravintolaelämyksen!

Ravintola Teerenpesä sopii monille

Ravintola Pub Teerenpesä sopii niin tarjontansa kuin aukioloaikojen ja muidenkin ominaisuuksiensa puolesta lähes jokaiselle. Ruokapaikka on avoinna kello 15-02 ja keittiö kello 23 saakka päivittäin. Teerenpesässä voi ruokailla paikan päällä, mutta esimerkiksi kiireisimmät voivat tilata annokset myös mukaan joko puhelimitse tai suoraan paikan päältä tilaamalla. Ruokailun jälkeen voi myös nauttia paikan muusta viihteestä ja tarjonnasta.

Ravintola Pub Teerenpesä tarjoaa saman katon alla laadukkaita ruokaelämyksiä koko perheelle, kisatunnelmaa pubin screeneiltä, karaokea, yökerhon tunnelmaa aamun tunneille saakka sekä perinteisiä naistentansseja parketilla. Se on siis harvinaisen monipuolinen viihde- ja ruokailupaikka – ja kaiken lisäksi Lapin upeimmissa maisemissa kodikkaassa rakennuksessa.

Nauti alueen palveluista

Ravintolassa tai pubissa herkuttelun ohella aivan vierestä löytyy myös majoitusmahdollisuuksia. Saariselällä on myös loistavat vaellus- ja laskettelumahdollisuudet. Lisäksi sieltä löytyy Suomen pisin pulkkamäki, joka on 1 800 metriä pitkä. Paikan päällä voi tietenkin myös ainoastaan rentoutua nauttien lappalaisesta tunnelmasta, ainutlaatuisista maisemista ja ystävien tai perheen seurasta. Yksin ollessaan esimerkiksi pelit ja kasinot ovat loistava vaihtoehto – Casombie tarjoaa myös mahdollisuuden voittaa lisää rahaa Lapissa herkuttelua varten!

Saariselän matkailuvinkit tarjoavat monipuolisia vinkkejä tämän upean luontoalueen hyödyntämiseen. Ainutlaatuisen kauniiseen alueeseen kannattaakin ehdottomasti tutustua samalla kun käy herkuttelemassa Teerenpesässä. Esimerkiksi pulkkamäki sopii niin lasten kuin aikuistenkin makuun. Aikuisia kiinnostavat etenkin pulkkamäen päältä avautuvat upeat maisemat, jotka ovat auringonlaskun aikaan kuin sadusta.

Ravintola Pub Teerenpesä tarjoaa elämyksiä

Mikäli etsinnässä on paras ravintola Saariselkä, on Teerenpesä yksi loistava vaihtoehto. Se tarjoaa laadukasta ja puhdasta ruokaa sekä hyvää juomaa ja viihdettä lähes jokaiseen makuun kattavilla aukioloajoilla. Ravintola tarjoaa kuitenkin vielä muutakin; Teerenpesässä on taidemaalari ja kuvanveistäjä Juhani Honkasen pysyvä taidenäyttely, josta voi myös ostaa hänen taulujaan.

Teerenpesän tapahtumat ja ajankohtaiset ohjelmat voivat myös vaihdella. Tarjolla voikin olla ajoittain normaalista poikkeavia tapahtumia, sillä Teerenpesä itse sanoo, että ”Teerenpesässä sattuu ja tapahtuu”. Muista siis tarkastaa ravintolan ajankohtaiset tapahtumat, jos ne kiinnostavat sinua.

Ravintola Pub Teerenpesä sijaitsee loistavalla alueella, sillä lähialueilla sijaitsee muitakin laadukkaita ravintoloita ja upeita nähtävyyksiä. Lapissa vieraillessaan kannattaakin varata aikaa usean päivän verran, jotta ehtii nauttia monien ravintoloiden lappilaisista herkuista ja Lapin upeasta luonnosta nähtävyyksineen. Tutustu vaikkapa tämän Ravintola Inari -sivuston kautta alueen muihin tutustumisen arvoisiin ja laadukkaisiin ravintoloihin sekä ruokapaikkoihin!