Wilderness Hotel Inari

post thumb
Matkailu
kirjoittanut Kati/ 31 Jul 2021

Wilderness Hotel Inari

Wilderness Hotel Inari on yksi Inarin alueen hotelleista, joka tarjoaa myös ravintolan. Se on paikkana elämyksellinen eli aivan jotain muuta kuin tavalliset ravintolat. Kuten moni saattoi päätellä jo sen nimestä, ravintolan tyylinä on luonto ja aito Lapin tunnelma. Aivan Inarijärven rannalla Inarin kylän tuntumassa sijaitseva ravintola tarjoaa perinteisiä herkkuja ja kauniin näköalan valtavista koko seinän pituisista ikkunoista kohti järveä.

Wilderness Hotel Inari tarjoaa lappalaisia herkkuja

Inari Wilderness Hotel tarjoaa perinteisiä lappalaisia herkkuja. Ravintola tarjoaa muun muassa aamiaista, lounasta ja illallista. Ravintolan a’la carte sisältää alkuruokia, pääruokia, jälkiruokia ja viiden ruokalajin illallisia. Pääruokina on tarjolla esimerkiksi poron ulkofilettä, metsästäjänleipää, grillattua kasvis-halloumivarrasta ja Inarin siikaa. Alkuruokiin taas kuuluu esimerkiksi suomalaisia juustoja ja jälkiruokiin leipäjuusto-tartaletti. Illallinen sisältää monia perinteisiä ainesosia, kuten poroa, siikaa ja marjoja.

Ravintolassa on tilaa peräti 200 henkilölle ja sinne voi tehdä myös pöytävarauksia. Ulko- ja sisäpuolelta kaunis ravintola houkuttelee myös juhlijoita. Se tarjoaakin erilaisia juhlapaketteja, joihin kuuluu esimerkiksi romanttinen paketti kahdelle ja revontulien katselu -paketti monien muiden pakettien ohella. Yöpyminen Wilderness Hotel Inarin huoneessa, mökissä tai lasi-iglussa viimeistelee juhlapaketin täydellisesti.

Inari Wilderness Hotel tarjoaa myös baarin ja kokoustilan

Wilderness Hotel Inari tarjoaa myös baarin, jossa on tilaa 60 ihmiselle. Siellä on tarjolla ravintolan tavoin huikeat maisemat järvelle ja aitoa lappalaista tunnelmaa kodikkaassa rakennuksessa. Ravintolan yhteydestä löytyvät myös kokoustilat, jonne mahtuu 30-40 henkilöä. Ne ovat muun ravintolan tavoin kodikkaat ja tarjoavat aitoa lappalaista tunnelmaa. Hotelli tarjoaa mahdollisuuden varata kokoustilansa yksityiseen käyttöön esimerkiksi juhlia varten.

Wilderness Hotel Inari voi myös räätälöidä asiakkaalle sopivan kokoustiloissa järjestettävän kokous- tai juhlapaketin. Siihen voi yhdistää esimerkiksi yhden hotellin tarjoamista monista luonto- ja elämysaktiviteeteista. Hotellin järjestämiin ohjelmiin kuuluvat myös moottorikelkkasafarit, revontuliretki lumikenkäillen, revontulimatka moottorikelkoilla, huskysafari, porotilaretki ja revontuliretki rekikyydillä.

Nauti elämyksellisestä majoituksesta

Wilderness Hotel Inari ei ole vain ravintola vaan se on myös hotelli, joka tarjoaa useita erikoisia majoitusvaihtoehtoja. Niitä ovat vuonna 2019 valmistuneet parimökit, hotellihuoneet, kelomökit ja revontuli-iglut. Jokainen majoitusvaihtoehto tarjoaa upeat puitteet ja kauniit maisemat. Ravintolaillallisen jälkeen voi katsella revontulia tai auringonlaskua. Aina siihen ei tietenkään ole mahdollisuutta, vaikka revontulet näkyvät Lapissa hyvin usein. Tällöin vaikkapa lautapelit perheen kesken tai kolikkopelit yksin majoittautuessa voivat olla hyvä ajanviettotapa.

Hotelli on loistava majoittautumisvaihtoehto herkullisen ruoan ja kauniiden puitteiden lisäksi myös siksi, että lähistöllä on upeita luontokohteita. Saariselkä on tunturijono ja erämaa-alue, joka tarjoaa luonnosta nauttiville kauniita maisemia ja mieleenpainuvia elämyksiä. Sen korkein tunturi Sokosti on korkeimmillaan 718 metriä merenpinnan yläpuolella.

Wilderness Hotel Inari tarjoaa ikimuistoisen elämyksen

Ravintola Inari tarjoaa Inarin alueen herkullisimpiin kuuluvia ruokia ja kauneimpiin kuuluvat puitteet. Se ei siksi ole pelkkä ravintola vaan myös oikea elämys sekä paikallisille kuin turisteillekin. Lisäksi upeat majoittautumismahdollisuudet, erikoiset luontoaktiviteetit ja upeat revontulimaisemat tekevät kohteesta ikimuistoisen kenelle tahansa. Wilderness Hotel Inari tarjoaa elämyksiä pariskunnille, perheille, työporukoille sekä yksin matkustavillekin.

Lisäksi Inarin palvelut ja monet muut nähtävyydet sijaitsevat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä hotellista ja ravintolasta. Hotellista on noin kolmen kilometrin matka Inarin kylälle. Inarin kylän liepeillä voi esimerkiksi vierailla saamelaismuseo Siidassa tai tutustua saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen.

Wilderness Hotel Inari sopii loistavasti niille, jotka etsivät aitoja lappalaisia elämyksiä ruoan, maisemien tai aktiviteettien muodossa. Hotelli henkii jokaista piirrettään myöden lappalaista kodikkuutta aina ruokalistasta aktiviteetteihin ja upeisiin kelopuitteisiin. Ravintolasta löytyy jopa takkahuoneen tapainen tila, jossa on suuri kivinen takka ja kodikkaat sohvatilat oleskelua varten. Tummat puuseinät ja upeat sarvikattokruunut viimeistelevät lappalaisen ilmeen.