Ravintola Linnansali

post thumb
Matkailu
kirjoittanut Kati/ 01 May 2023

Ravintola Linnansali

Saariselän lomakeskus on suosittu lomakohde Pohjois-Lapissa. Alueella on paljon aktiviteetteja, kuten hiihtoa, kelkkailua ja revontulien tarkkailua. Lomakeskuksessa on myös monia ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista.

Erityisesti ravintola Linnansali on suosittu vieraiden keskuudessa. Se sijaitsee lomakeskuksen ytimessä ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon. Ravintolassa on monipuolinen menu, joka sisältää perinteisiä lappilaisia ruokia sekä kansainvälisiä herkkuja.

Tunnelmasta toiseen vievä ravintola Linnansali

Ravintolan tunnelma on lämmin ja kutsuva. Asiakkaat voivat nauttia ruuastaan mukavassa ympäristössä ja samalla ihailla upeita maisemia. Ravintola Linnansali sopii hyvin romanttisiin illallisiin tai juhliin eikä toisaalta aivan tavallinen lomamatkailukaan ole täysin vierasta.

Jos haluat kokea aitoa lappilaista tunnelmaa ja maistaa herkullista ruokaa, ravintola Linnansali on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Saariselällä. Voit maistaa hyvin perinteisiä lappilaisia ruokia kansainvälisyydellä väritettynä, mutta pohjana on aina pohjoinen ja sen ammentava tunnelma.

Vaikka nimenä ravintola Linnansali kuulostaa juhlalliselta, voit nauttia sillä myös pizzaa. Se on saanut osakseen ripauksen tunturia. Pizzassa on tuttu aromi ja tuoksu, mutta raaka-aineet löytyvät pohjoisen tyyliin sopivana. Siitä syntyy nautinto, jota ei löydä eteläisimmästä Suomesta.

Millainen ravintola Linnansali on puitteiltaan?

Se on varsin tyylikäs ja se yhdistää mielenkiintoisella tavalla modernia sekä ripauksen Lapin eksotiikkaa. Linnansali on tietyssä mielessä hyvin perinteinen a la carte ravintola, jossa tärkein asia ovat ehdottomasti ruoka-aineiden puhtaus. Jos matkailee Lappiin, kannattaa ehdottomasti tutustua lappilaiseen ruokakulttuuriin Linnansalin tapaan.

Heiltä löydät myös mielenkiintoisen viinilistan, jolloin pohjoisiin makuihin voi yhdistää etelän eksoottisia viinejä. Ne on huolella valittu ja suositusta onkin järkevää kysyä tarjoilijalta. Kun ruoka ja juoma sopivat täydellisesti yhteen, tulee koko matkailukokemuksesta täydellinen. Talvella voi olla täydellinen hetki bongata tämän kokemuksen lisäksi myös loimottavat revontulet.

Ravintola Linnansali on kaikkiaan 250 paikkainen ja talven huippuhetkinä se täyttyy mukavasta puheensorinasta. Ravintolan yhteydessä on myös takkabaari, jossa voi käydä nauttimassa lämpimän tai kylmän drinkin aterioinnin jälkeen. Tämä on juuri sellainen paikka, jossa kiireettömyys on valttia ja täällä on annettava nautinnolle valtaa.

Saariselkä ravintoloiden näkövinkkelistä

Saariselän ravintolat esittelevät monipuolisia vaihtoehtoja, ja ne ovat suosittuja paikkoja sekä matkailijoiden että paikallisten keskuudessa. Ravintolat tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja, kuten perinteistä lappilaista ruokaa, kansainvälisiä makuelämyksiä sekä erikoisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja.

Vaikka vaihtoehtoja on paljon, on Saariselän ravintoloiden näkökulmasta ravintola Linnansali yksi alueen parhaista vaihtoehdoista herkullisine ruokineen ja upeine ympäristöineen. Tämä paikka on ehdottomasti käymisen arvoinen, kun vierailet seuraavan kerran Saariselällä etkä ole vielä ravintolaan tutustunut.

Kun matkailee pohjoisemmassa Suomessa, kannattaa olla hyvin avoin sille, millaista paikallista ruokaa on tarjolla. Se tekee matkasta entistä sykähdyttävämmän ja samalla pääsee syvälle lappilaiseen tapaan elää ja nauttia pohjoisen jylhistä maisemista.